Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

Πλήρης επεξεργασία και καθαρισμός του πόσιμου νερού με φίλτρα ενεργού άνθρακα. Το νερό εισέρχεται στη συσκευή και φιλτράρεται με φίλτρο συμπίεσης ενεργού άνθρακα. Έτσι αφαιρούνται αποτελεσματικά χλώριο, δυσάρεστη γεύση και οσμή, θολερότητα, σκουριά, αιωρούμενα σωματίδια. Δεν αφαιρούνται τα αναγκαία για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

Η συσκευή τοποθετείται κάτω από την νεροχύτη της κουζίνας και συνδέεται με εύκαμπτα σπιράλ στο κρύο νερό της υπάρχουσας βρύσης.
Έτσι έχουμε στην διάθεσή μας μόνιμα φιλτραρισμένο νερό στην κρύα παροχή της βρύσης μας.
Η αλλαγή του φίλτρου γίνεται περίπου κάθε 6 έως 12 μήνες ανάλογα την χρήση. Αλλαγές στη γεύση, στο χρώμα και στην ροή του νερού αποτελούν ένδειξη ότι είναι απαραίτητη η αντικατάστασή του.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Για την περιοχή Θεσσαλίας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές στην εγκατάσταση του φίλτρου νερού που θα επιλέξετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε αν η περιοχή σας καλύπτεται από την υπηρεσία εγκατάστασης.

Θέλω να μάθω

SERVICE

Service, υποστήριξη και ασυναγώνιστες τιμές για όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από τον τύπου φίλτρου που έχετε αγοράσει από εμάς. Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε είτε τηλεφωνικά είτε με επιτόπιο έλεγχο στην περιοχή της Λάρισας.

Θέλω βοήθεια

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Δωρεάν καθαρισμός και απολύμανση όλων των τύπων φίλτρου νερού για όλους τους πελάτες μας και όχι μόνο. Φέρτε στο κατάστημά μας το φίλτρο νερού και αναλαμβάνουμε δωρεάν τον καθαρισμό και την απολύμανσή του.

Ενδιαφέρομαι για καθαρισμό

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Για την περιοχή της Λάρισας και περιχώρων προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας. Σε συνδυασμό με την μεγάλη μας εμπειρία εγγυάται οτι θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Χρειάζομαι μελέτη χώρου