Φίλτρα Νερού Κεντρικής Παροχής

Φίλτρα Νερού Κεντρικής Παροχής

Τα φίλτρα κεντρικής παροχής είναι συστήματα φίλτρανσης που τοποθετούνται σε κεντρικές παροχές νερού, σε οικίες ή επιχειρήσεις, και προστατεύουν την υδραυλική εγκατάσταση και τις ευαίσθητες συσκευές (μπόϊλερ, θερμοσίφωνες, ηλιακούς, καυστήρες κλπ) από το κακής ποιότητας νερό.

φίλτρα νερού

Χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν μειώνουν την παροχή του νερού ούτε ελαττώνουν την πίεση του δικτύου, ενώ χάρη στα πανίσχυρα φίλτρα τους, μπορούν να προσφέρουν χιλιάδες λίτρα καθαρού νερού.

Υπάρχουν φίλτρα σωματιδίων, φίλτρα άνθρακα, φίλτρα ρητίνης,  φίλτρα πολυφωσφορικών κρυστάλλων (Siliphos) φίλτρα κατά των αλάτων, φίλτρα σιδήρου, δίδυμα φίλτρα, καθώς και πλενόμενα μηχανικά φίλτρα, πλενόμενα αυτόματα φίλτρα.

Τα φίλτρα εξασφαλίζουν νερό καθαρό, μαλακό, χωρίς σωματίδια, κόκκινο χρώμα, άλατα, σίδηρο κλπ. Μεγάλα φίλτρα κεντρικής παροχής, με αυτόματες ηλεκτρονικές κεφαλές όγκου, και χρόνου, πλήρως προγραμματιζόμενες με παροχές έως και 3″

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Για την περιοχή της Λάρισας και περιχώρων προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση του φίλτρου νερού που θα επιλέξετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε αν η περιοχή σας καλύπτεται από την υπηρεσία δωρεάν εγκατάστασης.

Θέλω να μάθω

ΔΩΡΕΑΝ SERVICE

Δωρεάν service και υποστήριξη για όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτητα από τον τύπου φίλτρου που έχετε αγοράσει από εμάς. Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε είτε τηλεφωνικά είτε με επιτόπιο έλεγχο στην περιοχή της Λάρισας.

Θέλω βοήθεια

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Δωρεάν καθαρισμός και απολύμανση όλων των τύπων φίλτρου νερού για όλους τους πελάτες μας και όχι μόνο. Φέρτε στο κατάστημά μας το φίλτρο νερού και αναλαμβάνουμε δωρεάν τον καθαρισμό και την απολύμανσή του.

Ενδιαφέρομαι για καθαρισμό

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Για την περιοχή της Λάρισας και περιχώρων προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας. Σε συνδυασμό με την μεγάλη μας εμπειρία εγγυάται οτι θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Χρειάζομαι μελέτη χώρου