ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΟΥ USA TECH 1/2″

Τιμή Web: 75,00

Φίλτρο Νερού κάτω πάγκου USA TECH1/2″ ΧΩΡΙΣ Βρυσάκι κατασκευασμένο στην Αμερική. Ιδανική λύση για αυτούς που ΔΕΝ θέλουν να τρυπήσουν τον πάγκο τους. Ενα σύστημα διπλής φίλτρανσης που προστατεύει από μικροοργανισμούς και στερεά σώματα στο νερό, όπως χώμα, σκουριά. Το κρύο νερό στην κουζίνα σας φιλτράρεται αυτόματα, μέσα από τα φίλτρα πολυπροπυλενίου και ενεργού άνθρακα. Το φίλτρο τοποθετείται στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χώρο.

(Δεν περιλαμβάνει αντ/κά φίλτρα.)

Κωδικός προϊόντος: 021-004
  • Περιγραφή

    Κατασκευάζεται στην Αμερική. Ιδανική λύση για αυτούς που ΔΕΝ θέλουν να τρυπήσουν τον πάγκο τους. Αποτελεί σύστημα διπλής φίλτρανσης που προστατεύει από μικροοργανισμούς και στερεά σώματα στο νερό, όπως χώμα, σκουριά. Το κρύο νερό στην κουζίνα σας φιλτράρεται αυτόματα, μέσα από τα φίλτρα πολυπροπυλενίου και ενεργού άνθρακα. Το φίλτρο τοποθετείται στο ντουλάπι κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται απευθείας με την κρύα παροχή νερού της βρύσης σας, για εξοικονόμηση χώρου.

    Συσκευή κάτω πάγκου βαρέως τύπου που κατασκευάζεται στην Αμερική, μέγιστης πίεσης λειτουργίας 8,6 bar και θερμοκρασίας λειτουργίας έως 52oC. Προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις βρύσες.

  • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
    Βάρος 1.5 kg