Απολύμανση Νερού με υπεριώδη ακτινοβολία UV

Απολύμανση Νερού με υπεριώδη ακτινοβολία UV

Οι λάμπες  UV χρησιμοποιούνται  για την απολύμανση του νερού με υπεριώδη ακτινοβολία σκοτώνοντας όλους  τους ζωντανούς οργανισμούς που βρίσκονται στο μέσα στο νερό.

  • Αποτελεσματική καταστροφή βλαβερών οργανισμών
  • Δεν εισάγονται κατάλοιπα ή επικίνδυνα χημικά παραπροϊόντα στο νερό. Η χρήση του UV, δεν αλλοιώνει την γεύση και την ποιότητα του νερού και δεν επηρεάζει την διαύγειά του.
  • Το σύστημα UV εγκαθίσταται εύκολα στο οικιακό δίκτυο. Οι λάμπες UV είναι εύκολο να αντικατασταθούν και χρειάζονται αλλαγή μετά από ένα ολόκληρο χρόνο χρήσης.
  • Παρόλο που το σύστημα UV απαιτεί λιγότερη ενέργεια από μια κοινή λάμπα, μπορεί να απολυμάνει ολόκληρη την παροχή νερού.
Απολύμανση Νερού με υπεριώδη ακτινοβολία UV

Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι ένα κομμάτι του ηλιακού φωτός, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ορατή περιοχή του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Τα ψηλότερα ενεργειακά μήκη κύματος της ακτινοβολίας UV έχουν τη μοναδική ικανότητα να καταστρέψουν τους μικροοργανισμούς (βακτήρια, ιούς κ.λ.π) στο νερό και στον αέρα, αποτρέποντας την πιθανότητα να πολλαπλασιαστούν και να προκαλέσουν μολύνσεις.
Αντίθετα με τα διάφορα χημικά απολυμαντικά, τα οποία βασίζονται σε χημικές οξειδώσεις, η ακτινοβολίαUV έχει την δυνατότητα να καταστρέφει το DNA των επιβλαβών οργανισμών. Καταστρέφοντας το DNA, σταματάνε οι λειτουργίες τους και μετατρέπονται σε ακίνδυνους για τον ανθρώπινο οργανισμούς. Συνεπώς, δεν υπάρχει πλέον ο κίνδυνος ανησυχίας να πιείτε επικίνδυνες χημικές ουσίες ή τα παραπροϊόντα τους.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Για την περιοχή της Λάρισας και περιχώρων προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση του φίλτρου νερού που θα επιλέξετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε αν η περιοχή σας καλύπτεται από την υπηρεσία δωρεάν εγκατάστασης.

Θέλω να μάθω

ΔΩΡΕΑΝ SERVICE

Δωρεάν service και υποστήριξη για όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτητα από τον τύπου φίλτρου που έχετε αγοράσει από εμάς. Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε είτε τηλεφωνικά είτε με επιτόπιο έλεγχο στην περιοχή της Λάρισας.

Θέλω βοήθεια

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Δωρεάν καθαρισμός και απολύμανση όλων των τύπων φίλτρου νερού για όλους τους πελάτες μας και όχι μόνο. Φέρτε στο κατάστημά μας το φίλτρο νερού και αναλαμβάνουμε δωρεάν τον καθαρισμό και την απολύμανσή του.

Ενδιαφέρομαι για καθαρισμό

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Για την περιοχή της Λάρισας και περιχώρων προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας. Σε συνδυασμό με την μεγάλη μας εμπειρία εγγυάται οτι θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Χρειάζομαι μελέτη χώρου