Ανταλλακτικά – Αξεσουάρ Φίλτρων

Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ Φίλτρων

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ανταλλακτικά φίλτρων νερού άνω πάγκου, βρύσης, για μηχανές καφέ, κάτω πάγκου, κεντρικής παροχής, μπάνιου, πλυντηρίου, ψυγείου κ.α.

εξαρτήματα σύνδεσης

Διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα από εξαρτήματα σύνδεσης και ανταλλακτικών, όπως βρυσάκια, λάστιχα και άλλα. Επίσης στο κατάστημά μας λειτουργεί τμήμα service για όλους τους τύπους φίλτρων.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Για την περιοχή Θεσσαλίας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές στην εγκατάσταση του φίλτρου νερού που θα επιλέξετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε αν η περιοχή σας καλύπτεται από την υπηρεσία εγκατάστασης.

Θέλω να μάθω

SERVICE

Service, υποστήριξη και ασυναγώνιστες τιμές για όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από τον τύπου φίλτρου που έχετε αγοράσει από εμάς. Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε είτε τηλεφωνικά είτε με επιτόπιο έλεγχο στην περιοχή της Λάρισας

Θέλω βοήθεια

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Δωρεάν καθαρισμός και απολύμανση όλων των τύπων φίλτρου νερού για όλους τους πελάτες μας και όχι μόνο. Φέρτε στο κατάστημά μας το φίλτρο νερού και αναλαμβάνουμε δωρεάν τον καθαρισμό και την απολύμανσή του.

Ενδιαφέρομαι για καθαρισμό

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Για την περιοχή της Λάρισας και περιχώρων προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας. Σε συνδυασμό με την μεγάλη μας εμπειρία εγγυάται οτι θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Χρειάζομαι μελέτη χώρου