Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

Τοποθετούνται δίπλα από το νεροχύτη και συνδέεται σε κανονική και σε θερμομικτική βρύση με σωληνάκι και διανομέα για φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό.
Έτσι έχουμε στην διάθεσή μας μόνιμα φιλτραρισμένο νερό στην κρύα παροχή της βρύσης μας.
Η αλλαγή του φίλτρου γίνεται περίπου κάθε 6 έως 12 μήνες ανάλογα την χρήση. Αλλαγές στη γεύση, στο χρώμα και στην ροή του νερού αποτελούν ένδειξη ότι είναι απαραίτητη η αντικατάστασή του.

Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

Πλήρης επεξεργασία και καθαρισμός του πόσιμου νερού με φίλτρα ενεργού άνθρακα. Προσαρμόζονται εύκολα σε όλες τις βρύσες με τον ειδικό διακόπτη που διαθέτουν. Περιλαμβάνουν φίλτρο συμπιεσμένου ενεργού άνθρακα. Αφαιρούνται αποτελεσματικά χλώριο, δυσάρεστη γεύση και οσμή, θολερότητα, σκουριά, αιωρούμενα σωματίδια.Δεν αφαιρούνται τα αναγκαία για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Για την περιοχή της Λάρισας και περιχώρων προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση του φίλτρου νερού που θα επιλέξετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε αν η περιοχή σας καλύπτεται από την υπηρεσία δωρεάν εγκατάστασης.

Θέλω να μάθω

ΔΩΡΕΑΝ SERVICE

Δωρεάν service και υποστήριξη για όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτητα από τον τύπου φίλτρου που έχετε αγοράσει από εμάς. Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε είτε τηλεφωνικά είτε με επιτόπιο έλεγχο στην περιοχή της Λάρισας.

Θέλω βοήθεια

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Δωρεάν καθαρισμός και απολύμανση όλων των τύπων φίλτρου νερού για όλους τους πελάτες μας και όχι μόνο. Φέρτε στο κατάστημά μας το φίλτρο νερού και αναλαμβάνουμε δωρεάν τον καθαρισμό και την απολύμανσή του.

Ενδιαφέρομαι για καθαρισμό

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Για την περιοχή της Λάρισας και περιχώρων προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας. Σε συνδυασμό με την μεγάλη μας εμπειρία εγγυάται οτι θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Χρειάζομαι μελέτη χώρου