Φίλτρα Νερού Ψυγείου

Φίλτρα Νερού Ψυγείου

Φίλτρα νερού ψυγείου με ενεργό άνθρακα. Για όσα ψυγεία παρέχουν κρύο νερό και παγάκια αλλά και για παγομηχανές, καφετιέρες, ψύκτες κ.λ.π. Αρκετά σύγχρονα ψυγεία συνδέονται με την παροχή νερού, για να παρέχουν απ’ ευθείας κρύο νερό και παγάκια. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα ψυγεία χρειάζονται φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα για να εξασφαλίζουν την καθαρότητα του νερού.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Για την περιοχή της Λάρισας και περιχώρων προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση του φίλτρου νερού που θα επιλέξετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε αν η περιοχή σας καλύπτεται από την υπηρεσία δωρεάν εγκατάστασης.

Θέλω να μάθω

ΔΩΡΕΑΝ SERVICE

Δωρεάν service και υποστήριξη για όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτητα από τον τύπου φίλτρου που έχετε αγοράσει από εμάς. Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε είτε τηλεφωνικά είτε με επιτόπιο έλεγχο στην περιοχή της Λάρισας.

Θέλω βοήθεια

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Δωρεάν καθαρισμός και απολύμανση όλων των τύπων φίλτρου νερού για όλους τους πελάτες μας και όχι μόνο. Φέρτε στο κατάστημά μας το φίλτρο νερού και αναλαμβάνουμε δωρεάν τον καθαρισμό και την απολύμανσή του.

Ενδιαφέρομαι για καθαρισμό

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Για την περιοχή της Λάρισας και περιχώρων προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας. Σε συνδυασμό με την μεγάλη μας εμπειρία εγγυάται οτι θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Χρειάζομαι μελέτη χώρου